Stäng

Öppettider

Måndag -Fredag  11 – 20.00
Lördag  – Söndag 13.00 – 20.00

Reservation & frågor

+ 46 08 411 81 80
peppe@dapeppedue.se

Stäng

Öppettider

Måndag -Fredag  11 – 20.00
Lördag  – Söndag 13.00 – 20.00

Reservation & frågor

+ 46 08 411 81 80
peppe@dapeppedue.se

DAGENS LUNCH 119:

MÅNDAG FREDAG 11.00—14.00

Bröd, smör, sallad

Nya öppet tider fram till 24 januari

Måndag – Fredag : 11-20  

Lördag – Söndag 16 – 20 

 

© 2017 Da Peppe Due

Lunch

Måndag

Bigoli med strimlad oxfilé, tartufo, lök, sambal, grädde & tomat

Cannelloni fylld med spenat, ricotta, räkor serveras med

basilikacrèmesås

Fettuccini med skogssvamp, persilja, ost & grädde

Veckans sallad med bresaola med honungs melon, hyvlad

parmesan, balsam & vinägrett

Veckans Erbjudande: 149:-

Lättgravad Torskrygg serveras med blomkålspure &

pickad rödlök

VECKANS PIZZA

Capricciosa: skinka & champinjoner

Tonno: tonfisk, oliver & rödlök

Dapeppe: marinerade scampi, balsamico & champinjoner

Mezzaluna: halv inbakad med prosciutto & rucola

Spanaci: med champinjoner, spenat & parmaskinka, basilika

Daniella: färska grönsaker

 

 

 

 

Tisdag

Linguvini al Modo med scampi, purjolök, sambal, vitlök,

avokados & grädde

Cannelloni fylld med spenat, ricotta, räkor serveras med

basilikacrèmesås

Fettuccini med skogssvamp, persilja, ost & grädde

Veckans sallad med brosaola med honungs melon, hyvlad

parmesan, balsam & vinägrett

Veckans Erbjudande: 149:-

Lättgravad Torskrygg serveras med blomkålspure &

pickad rödlök

 

VECKANS PIZZA

Capricciosa: skinka & champinjoner

Tonno: tonfisk, oliver & rödlök

Dapeppe: marinerade scampi, balsamico & champinjoner

Mezzaluna: halv inbakad med prosciutto & rucola

Spanaci: med champinjoner, spenat & parmaskinka, basilika

Daniella: färska grönsaker

 

Onsdag

Pappardello med strimlad kalvytterfilé, lök, tryffel crème,

persilja, sky & grädde

Cannelloni fylld med spenat, ricotta, räkor serveras med

basilikacrèmesås

Fettuccini med skogssvamp, persilja, ost & grädde

Veckans sallad med brosaola med honungs melon, hyvlad

parmesan, balsam & vinägrett

Veckans Erbjudande: 149:-

Lättgravad Torskrygg serveras med blomkålspure &

pickad rödlök

VECKANS PIZZA

Capricciosa: skinka & champinjoner

Tonno: tonfisk, oliver & rödlök

Dapeppe: marinerade scampi, balsamico & champinjoner

Mezzaluna: halv inbakad med prosciutto & rucola

Spanaci: med champinjoner, spenat & parmaskinka, basilika

Daniella: färska grönsaker

 

 

 

 

Torsdag

Linguvini ala Pescatore med scampi, musslor, calamari,

tomatsås & basilika

Cannelloni fylld med spenat, ricotta, räkor serveras med

basilikacrèmesås

Fettuccini med skogssvamp, persilja, ost & grädde

Veckans sallad med brosaola med honungs melon, hyvlad

parmesan, balsam & vinägrett

Veckans Erbjudande: 149:-

Lättgravad Torskrygg serveras med blomkålspure &

pickad rödlök

VECKANS PIZZA

Capricciosa: skinka & champinjoner

Tonno: tonfisk, oliver & rödlök

Dapeppe: marinerade scampi, balsamico & champinjoner

Mezzaluna: halv inbakad med prosciutto & rucola

Spanaci: med champinjoner, spenat & parmaskinka, basilika

Daniella: färska grönsaker

 

Fredag

Fettuccine di Emiljana med strimlad brosaola, ruccola, sambal, vitlök, cocktail tomater & grädde

Cannelloni fylld med spenat, ricotta, räkor serveras med

basilikacrèmesås

Fettuccini med skogssvamp, persilja, ost & grädde

Veckans sallad med brosaola med honungs melon, hyvlad

parmesan, balsam & vinägrett

Veckans Erbjudande: 149:-

Lättgravad Torskrygg serveras med blomkålspure &

pickad rödlök

VECKANS PIZZA

Capricciosa: skinka & champinjoner

Tonno: tonfisk, oliver & rödlök

Dapeppe: marinerade scampi, balsamico & champinjoner

Mezzaluna: halv inbakad med prosciutto & rucola

Spanaci: med champinjoner, spenat & parmaskinka, basilika

Daniella: färska grönsaker

 

 

 

 

© 2017 Da Peppe Due